Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vilket skomakarsonen Kaj träffas av en gatsten.


Herr Sten.

En stor sten
Fick plötsligt armar och ben
Reste sig upp ur kullerstensgatan
Sprang fortare än självaste satan
Ett språng upp i luften, ett hopp
Landade på min bara huvudtopp
Det small och jag kved och jag led
Varför herr Sten är du vred?




Fri vers av LeifTussilago
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-07-04 22:26



Bookmark and Share


    sophie_
Haha, den är dikten gillade jag. Passar ihop med min humor!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

LeifTussilago