Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd den söta sömnen.

Midnatt och kamomillte…
Finna inre balans…
Drar sig själv i håret…
Hjälplös utan chans…

Ska du inte gråta…
Du som är så liten…
Så stark i din teater…
Men i hemlighet så sliten…

Gå ut och ta ett bloss…
Först förbi mörka rum…
Du är alldeles ensam…
Var nu inte dum…

Tillbaka…

Tomma tankar…
Tomma ark…
Lägger sig i sängen…
Tittar på teve…

Vågar inte stänga av…
Dygnet runt gör dig trygg…
Men du är värd den söta sömnen…
Sov nu…
Ängeln vakar över dig…




Fri vers av LeifTussilago
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-07-11 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeifTussilago