Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö som i öst

Inomhus i ett varmt halvmörker
Och utomhus smattrar regnet
Vi dricker te och lyssnar på Vivaldi
Och jag hoppas på översvämning
För att katastrofen ska vara utomhus
Och inte inombords här i inomhus

Fängslade här i vår gemensamma oro
Utan några andra alternativ
Kan vi överleva eller dö tillsammans
Glömma allt annat och alla själviska skäl
Två själar mot samma mål
Gemensam vinst eller förlust

Men nu hör jag redan att regnet avtar
Så du fäller upp ditt paraply och går hem




Fri vers av LeifTussilago
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-08-10 15:02



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så ensamt, vackert

"Inomhus i ett varmt halvmörker"

så precis:)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

LeifTussilago