Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö - Haiku

 

 

på en öde ö

nej, där vill jag inte dö

törst och hunger blir




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-01 10:23



Bookmark and Share


  ULJO
Inget att prioritera
2020-02-03

  Bodingen VIP
Lev som kannibal

Robinsondeltagare

står på din meny



2020-02-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle nog bli ganska långsamt...:-)
2020-02-01

  Per Drysén
Mycket ensam plåga
2020-02-01

    Lena Staaf VIP
Och ensamhet! Det kan man också dö av.
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP