Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dåååligt !

 

 

så var det dags igen

Melodifestivalen

älska eller hata

jubla eller gnata

 

glitter och glamour

underhållning vi får

bra eller dålig kvittar

en del bara twittrar

 

hela Sverige stannar

utom de som bannar

sånt vedervärdigt nöje

de gör sig bara till åtlöje

 

vad än människor tänker

glittret på alla stänker

det är så bra så det är dåligt

det kostar på att vara så prålig

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-02 15:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har inte tittat sen 79-80 nån gång, Magnus Uggla kom sist med bästa låten "Johnny the rucker" och det var spiken i kistan för min del he
2020-02-02

    Lena Staaf VIP
Älska eller hata Mello. Jag gör ingetdera - hinner aldrig titta.
2020-02-02

  Niliboy
Min favvo åkte ut, trist! Det var Alld'en!
2020-02-02

  överlevaren VIP
Ja vi tycker olika.....bra med stort utbud att välja mellan!
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP