Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

August Strindberg och Paulo Coelho!

Kanske var August Strindberg och Paulo Coelho släkt?

(Och ni får gärna klura på... Hur tänkte hon där?)




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim