Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets canvas

Universum är fyllt av ett bakomliggande vakuum.
Bakom ögonlocken är allting svart.
Vi är skapta för att uppleva ljuset.
Det är inte skapat för oss.
Det pågår en kosmisk konversation.
Tomhet och tystnad är dess medium.
Vi är ett uttryck för denna dialog.
Samtidigt en deltagande part.
Utan observatörer.
Saknar ljuset innebörd.
Och konversationen återblir tyst.
Ett barn skapas av två.
Som en gång inte existerat.
Ett nytt universum tar form.
Ur tomheten.




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-03 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det pågår en kosmisk konversation.
Tomhet och tystnad är dess medium.

Så sant som det är sagt
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan