Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

 

 

den nya dagen fylld av tillförsikt

en dag helt utan någon plikt

att vara fri i själ och sinne

att försjunka i sitt minne

 

dagar att glädjas och fröjdas åt

minnen som får hjärtat fullt av gråt

minnen som får hjärtat att ta glädjeskutt

minnen från när jag var ett litet "skrutt"

 

livet har varit både svart  och vitt

men det har ändå varit mitt

jag är friare idag än igår

med lätta steg jag går

 

mina beslut är bara mina

försöker se det fina

i en värld som inte alltid vacker är

men det är värt alla besvär

 

att lyfta upp det som är väl

det stärker både kropp och själ

äntligen är jag i harmoni

sjunger livets melodi

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-03 12:07



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Denna dagen ett liv...
2020-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och glädjande dikt!
2020-02-03

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt! Det har många poänger att bli äldre och mogna som människa. Och förhoppningsvis inte fastna i bitterhet.
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP