Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad misstänker den då?


Polisen misstänker

Den misstänker att explosionen i Y-kvarteret var ett bombdåd utfört med explosiva
medel. När ytterligare en explosion en inträffade i X-kvarteret misstänkte den ett samband. Här måste mörka krafter ha varit med i spelet.
När en manstorso flöt i land vid söder mälarstrand misstänkte den att personen blivit styckmördad. Den fortsatta utredningen skulle senare att det var en helt riktig misstanke.
Det är alltid ett riktigt angreppssätt att bedriva ett förutsättningslöst utredande så att man inte binder sig för tidigt vid en felaktigt hypotes. vilket följande händelse bär vittnesbörd om. Först måste jag ställa en fråga. Kommer ni ihåg Sveriges ditintills ende (självutnämnde) seriemördare? Han hade under inflytande av den utmärkta terapi han åtnjutit på ett slutet behandlingshem lyckats skaka liv i sina förträngda minnen. Han bekände ett 30tal mord och blev expressens "älskling".
Han fick resor kors och tvärs i Sveriges avlånga rike. Kruxet var bara att man hittade inga lik trots ett intensivt letande.
Nu sitter han enligt uppgift och skall stämma de rättsvårdande myndigheterna på stora belopp. Och vad jag vet är expressen märkligt tysta om hans vidare öden och äventyr. Fortsättning lär följa men troligtvis med mindre braskande rubriker




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-03 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP