Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kvällskvisten

 

 

din tungas roterande rörelse

kittlar min tungspets

får mig att känna pulsen höjas

din tunga sveper min hals

letar sig ner till mina bröst

du kysser mina smultronröda bröstvårtor

det pirrar i hela kroppen 

din hand smeker venusberget

får fittan att rinna till

jag smeker din hårda kuk

känns så skönt

väntar, väntar

kom, kom in

vill känna dig i mig

få mig att lyfta

till orgasmens höjd

gör mig lycklig

än en gång

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-03 18:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Äh, ba ett jäkla kladd he
2020-02-04

  ULJO
Snacka om erotik.
2020-02-04

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2020-02-03

    Lena Staaf VIP
Wow! Erotiskt till max!
2020-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Hett, hett!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP