Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara något egenKÄR, egenDär, att tänka på!

Jag är lite egenKÄR!
Är lite egenDÄR!
Citerar mig själv.
Och bara för att göra det lite finare, så använder jag citat-tecken, på mina egna ord.
Det går emot alla regler.
So what?
So what, är också ett fint ord, fastän det är två!

Medmänsklighet, eller konstformbarhet, är när man citerar någon annan, med citat-tecken, som man bör göra, i sådana fall.
Bara...
Något litet , att tänka på!




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim