Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati - Haiku

 

 

brist på empati

lider mänskligheten av

har inga känslor




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-04 16:57



Bookmark and Share


  Per Drysén
Behövs mer idag
2020-02-07

  Niliboy
Empatis är det brist på, men inte alltid!
2020-02-05

  ULJO
Förstår inte hur man kan leva utan empati. Hur man kan sova gott.
2020-02-05

  Bodingen VIP
Empatin försvinner mer och mer, ingår i evolutionen.
2020-02-04

  Öknens Ros VIP
Som tur är finns människor med mycket empati för sina medmänniskor.
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Det gäller en del men långt ifrån alla. Jag har träffat många väldigt empatiska människor, t ex alla dem som ställt upp för flyktingar och öppnat sina hem för dem.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP