Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigare

 

 

lys upp min själ

värm mitt frusna hjärta

vederkvick min själ

 

jag är en törstande i öknen

en vilsegången vandrare

en själ med förlorad empati 

 

dömd att vandra för evigt

på en härjad och förrödd jord

krigarens lott är utanförskap

 

de vill vi ska försvara dem

men föraktar oss i smyg

de flyr och lämnar oss kvar

 

kriget är vår enda existens

det upphör aldrig

först när människosläktet går under




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-05 11:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Make war not love. Eller var det tvärtom?
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Bekämpa krigshetsarna! Utveckla diplomatin.
2020-02-05

  ULJO
Krig är bara till ondo.
2020-02-05

    Lena Söderkvist VIP
Som arbetslös veteran vet också jag vad det vill säga att bli krigare. Jag tog aldrig värvning, men nu har vi en regering som tvingar en att ta strid. Upp till kamp!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP