Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möda - Haiku

 

 

poetens möda

är en sådan stor börda

den ger huvudbry




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-06 15:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja man är på eller av.
2020-02-08

  Per Drysén
Att rätt hitta rätta orden i rätt följd ger rätt mycket huvudbry
2020-02-07

  Niliboy
Huvudbry kanske, men det är bara att vänta tills inspirationen flyter till!
Kanske huvudvärk om man tvingar sig själv.
Det är när det lockar man skall gripa pennan!
2020-02-06

    Lena Staaf VIP
Nej då! Jag skriver av glädje. Men ibland får man gnöla lite med texten för att det ska bli bra.
2020-02-06

  ULJO
Har aldrig drabbat mig
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP