Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

 

 

jag gick mig ut en morgon

att njuta av naturen den sköna

solen sken som ett plommon

det här är en riktig skröna

 

på vägen jag mötte en liten man

två antenner och rymddräkt hade han

han kom från annan galax

det gick i en riktig flax

 

han flugit vilse i galaxen

i handen han höll laxen

hur han denna hade fått

till havet han måste gått

 

han visade sin farkost

den såg ut som Boxholms ost

hans GPS var kaputt

han fick köra annan rutt

 

hur han kunde prata med mej

tycker jag var en häftig grej

det var ett annorlunda möte

det skedde i Bankeböte




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-07 11:52



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Lost in space"...
2020-02-08

    Lena Staaf VIP
Fantasifull text!
2020-02-07

  Niliboy
Jättekul!
2020-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP