Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skepp lastat med ångest

Jag trodde att jag skulle dö igår natt.
Nej jag vill inte direkt prata om det.
Ångest smittar så lätt, även via minnen.

Den smittar mellan drömmarna och den här verkligheten.
Mellan mamma och mig.
Mellan Göteborg och Stockholm.
Vi skickar det, vi mottager det.
Ångestleverans en vanlig torsdag. Tack.




Fri vers av IngridMatilde
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-02-07 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IngridMatilde
IngridMatilde