Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg.


Håller du min hand?

Håller du
Fortfarande
Min hand
När jag sover

Klappar min
Ledsna kind
Så ömt
Från tårar

Viskar du
Fortfarande
Tröstande sagor
I mina öron

Gör du allt
Detta som
Jag tror
Att jag behöver

Fastän du
Inte är här






Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-08 03:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör!
2020-02-09

  thyra
Berörande saknad!
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP