Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka

 

 

även den mörkaste dag rymmer en glimt av kärlek

även den mörkaste gryning skönjer en sol

även den svartaste natt blänker månens guld

även det mest tröstlösa i livet lämnar spår av kärlek

 

ge inte upp, res dig upp och gå vidare

fram mot nya mål, mot en ny framtid

kärleken väntar på dig, så gå med tillit

allt kan bara bli bättre, var inte rädd 

 

målet är mödan värd, du kan vara stolt

du har övervunnit rädslan, vunnit segern

kärleken kommer söka dig, men var inte rädd

den är inte som du tror, den är bättre




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-09 11:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Förtröstansfullt skrivet om att finna kärleken och inte ge upp.
2020-02-09

  Bodingen VIP
Det borde i alla fall funka så men det finns många snubbeltrådar efter och på vägen dit.
2020-02-09

  Niliboy
Med mognad följer egna initiativ, man finner upp å blir mindre kräsen å tar hjälp i bön å Gud tar kanske större plats livet och i kärleken!
2020-02-09

  överlevaren VIP
Vägen framåt i livet tär och alla har vi olika förutsättningar att nå lycka beroende vad vi som enskild definierar det till...., tänker jag!
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP