Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5-7-5

 

 

jag skriver haiku

en japansk diktform som är

stram, enkel, få ord




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-10 10:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag kommenterar

ovanstående haiku

på sedvanligt sätt
2020-02-11

  Per Drysén
Alltid en utmaning
2020-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fem stavelser här!
Sju! Tonvikt, längd räknas ej!
Fem! Hokku signum!

2020-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra presentation om hur Haiku skall vara.
2020-02-10

  Niliboy
Fint värre!
2020-02-10

    Lena Staaf VIP
Haiku är spännande! Men ibland skriver du senryu som är samma antal stavelser som haiku men utan koppling till natur och årstider.
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP