Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buffalo-Gnu!

Buffalo-Gnu!
Låter lite gnälligt, om man sätter ihop dessa ord.
Men i min värld, symboliserar de orden, det allmänna gnället,som den inre krigaren, eller den inre domaren, har för sig!




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-02-11 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim