Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd - Haiku

 

 

brännässlor bränner

så gör ock obesvarad

olycklig kärlek




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-11 12:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Besvarad kan också vara brännhet he
2020-02-11

  Per Drysén
Liknelsen bränner
2020-02-11

  Niliboy
Olycklig kärlek är en pina, men med tiden försonas man? Å såren efter nässlan läker!
2020-02-11

    Lena Staaf VIP
Ja, är det något som bränner så är det just detta...
2020-02-11

  morgonstjärna VIP
riktigt
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP