Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt väg

 

 

som ett rö i vinden

böjer jag mig i ödmjukhet

inför det som kallas livet

 

det liv som både ger och tar

utan att fråga om rätt och fel

att acceptera det liv jag har

 

 så mycken lycka jag upplevt

uppväger det som blev fel

fel kan ibland bli rätt

 

att finna sitt sanna jag

var en lång och snårig väg

men nu jag hittat rätt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-11 15:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så är det, klok text som får en att tänka:)
2020-02-13

  Bodingen VIP
Summa summarum: Hittelön!
2020-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt diktat! Att finna sitt sanna jag, kräver verkligen en insats!
2020-02-11

  Niliboy
Vår jagan är förgänglig, ändå envisas vi
Å drömmer om lycka, vilket är sunt!
Tron gör livet meningsfullt!
2020-02-11

    ej medlem längre
En klok och insiktsfull dikt. Att hitta sig själv i den villervalla som livet bjuder på är något att ta till vara på.
2020-02-11

    Lena Staaf VIP
Hoppfull dikt! Ibland har man svårt att förstå meningen med prövningar man utsätts för men långt efteråt kan man uppfatta att det ändå hade något gott med sig.
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP