Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen tid

 

 

när jag är ensam

brukar jag idka

lite egen tid

so to speak

och  fantisera om

alla härliga karlar som finns

det ger en häftig kick

I just love it!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-11 17:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, den va rolig, inte direkt svårflörtad?
2020-02-12

    Lena Staaf VIP
I fantasin är allt möjligt!
2020-02-11

  Bodingen VIP
No comments...so to speak
2020-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite fantasi skadar inte:)
2020-02-11

  Nina Nightwish
Ja, det är inte fy skam d :)
2020-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP