Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona

 

 

kanske är Corona-viruset straffet

i vrångstrupen sätter vi kaffet

ingen vet varifrån det kom

ingen vet varför eftersom

 

det dök upp ur tomma intet

var det fanns vet ingen

som en löpeld det spreds

man ej var tillfreds

 

fler och fler blev smittade

fler och fler blev hittade

i andra länder utanför Kina

som turistat i landet Kina

 

nu detta virus fått fäste

det har hittat sitt näste

hos människan det trivs bra

dock icke människan det vill ha

 

återstår att se vem som vinner

om människan hinner

virus verses människor

bevare oss för såna plågor

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-12 11:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Toyota Corona var också kass he
2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Förr var det digerdöden som utplånade hela folk. Nu är det kanske dags igen. Men nu borde vi med vår kunskap och tekniska utveckling ha större chans att skydda oss.
2020-02-12

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP