Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget - Haiku

 

 

snart är våren här

sitta ute, fikastund

skönt med eget hus




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-12 11:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Pollen, bärfis i kaffet, flugor på bullarna, nä fy fasen he
2020-02-13

  Per Drysén
Den egna täppan värmer
2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Ja och har man inte eget hus kanske man har en balkong eller en fin park i närheten.
2020-02-12

  Niliboy
Så mysigt det skall bli på balkongen!
2020-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Längtar efter att sitta ute i trädgården och känna värme av vårsolen.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP