Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Styrka

Gud är verklig,
levande,
ärlig,
ja, 100 % sann


Botten är mörk,
dyster,
tom,
så djup,
jag trodde där och då,
att jag satt där ensam,
jag förstår här och nu,
att han fanns där,
som starkast då.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-02-13 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann