Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

 

 

denna morgon

nytt ljus

skingrar dystra tankar

luften fylld av löften

om en bättre dag




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-13 09:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ny dag, nya bekymmer
2020-02-13

  Niliboy
Att vakna glad å nyter om morgonen är en ynnest! Och att få rå sig i ljuset över Bibeln likaså!
2020-02-13

  Mats Edin VIP
Alltid nya chanser:))
2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Ljuset betyder ALLT!
2020-02-13

  Cikoria Blå VIP
Hoppfullt. Det behövs.
2020-02-13

    ej medlem längre
Lite som min morgondikt
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP