Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödhake - Haiku

 

 

rödhaken är skygg

sitter på gren och kvittrar

snabbt den flyger bort

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-13 10:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vackert skådat....
2020-02-14

  Bodingen VIP
Kom ihåg talgbollen.
2020-02-13

  Niliboy
Tänk om vi fick mAta fåglarna, men bilar finns under vår balkong ibland å de har sagt ifrån!
2020-02-13

  Per Drysén
Rädsla ger överlevnad
2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Men du fick ändå se den!
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP