Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni talar bra latin

 

 

poetens språk är som latin

så är den som är fin

svårbegripliga är orden

dikten är oss vorden

 

annan poet skriver rappakalja

skriver dikter i sin balja

sjunger för full hals

medan han drar en vals

 

den försynte poeten tvekar

han i det sista bevekar

högre makter om nåd

för att få kloka råd

 

den vilda poeten sprider ord

som bör viskas under bord

poeten ej generad är

frigjord men inte svär

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-13 11:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Poetry Power!
2020-02-13

  Niliboy
Latin er svårt, det talas i katolska kyrkan, att komma till skott är inte lätt!
2020-02-13

    Lena Staaf VIP
Vi leker med orden och orden leker med oss. Det blir vad det blir!
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP