Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Amfetamin



I lampskenet
Såg du levande ut
Sinnet var dock stumt
Och ögonen
Vid närmare titt
Tomma
De vakna timmarna genom nätter
Tog ut sin rätt

Orden du rullade mellan tandraderna
Menade liksom ingenting

Barnet jag var då
Förstod inte innebörden
Fattade inte smärtan
Du bar inom

Den förvred ditt ansikte
Lade sig som ett mörker

Gav din mun ett snett
Elakt leende

Och rädslan
I ett litet hjärta
Blev ett ärr för livet




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-13 22:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Med känsla i orden.
2020-02-14

  Hon kallar sig poet VIP
Djupare text, man anar det som sägs i texten men uttryckligen inte blottas helt...
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish