Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta - Senryu

 

 

Alla Hjärtans Dag

en dag värd att firas stort

värmer i hjärtat




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-14 10:56



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Alla hjärtans dag varje dag borde det vara
2020-02-15

  Bodingen VIP
Köpmännens hittepå he
2020-02-14

  överlevaren VIP
Viktigt att måna om nära och kära!
2020-02-14

    Lena Staaf VIP
Borde bli vår nya nationaldag!
2020-02-14

  Per Drysén
En dag alla kan fira
2020-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur viktigt det är med hjärtevärme!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP