Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativitet. Association.

Relativiserar jag livet?
Eller Associerar jag bara?

Minimaliserar jag livet, eftersom jag vill säga BARA till allting?

BARA-Ordet ger utlopp för en viss enkelhet.


Stilleben, och det röda havet (Av Heinz bönor i tomatsås, och alla olikheter, som du och jag har), delas på mitten, precis som det röda havet.




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-02-15 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim