Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sniskan - Senryu

 

 

vara på sniskan

ej att rekommendera 

fallrisk betydlig




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-15 11:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det skålar vi på!
2020-02-16

    Lena Staaf VIP
Ett gott råd!
2020-02-15

  Niliboy
Det är mången som faller, nä fy bubblan för spriten!
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP