Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påhittad historia, dock inte helt osannolik. Dock omgjord.


Det kan hända

 

 

hon ramlade i trappan

snubblade på trappsteget

på väg ner till källaren

slog sig halvt fördärvad

polisen häktade hennes man

"såna som dig tycker vi inte om", sa de

på sjukhuset fick hon personalens sympatier

"det här borde du anmäla"

"ingen ska behöva bli slagen"

ingen lyssnade på vad hon sa

mannen försattes på fri fot

efter den händelsen tittade grannarna snett på honom

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-15 12:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
För ett par år sedan hittades en ihjälslagen kvinna utomhus. Hennes man blev häktad för mord men det visade sig att en ÄLG hade sparkat ihjäl henne.
2020-02-16

    Lena Staaf VIP
Nja...tror det behövs ett "erkännande" av kvinnan. Så många åtal som har lagts ned när kvinnan först berättat om misshandel och sedan tagit tillbaka. Så att få någon dömd utan att det överhuvudtaget sagts av kvinnan att det är misshandel - nej. Inte sannolikt alls!
2020-02-15

  Niliboy
Det var de värsta, är historien sann?
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP