Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett måste



ögonmusik
ett måste i alla rum
själsdans




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-15 19:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sjung mitt hjärta, dansa min själ!
2020-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
oh, ja - precis så
ögonmusik
själsdans
!
2020-02-16

  Lars Hedlin
Fin själslig ton i denna :)
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP