Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våtmarker

 

 

fuktig och mjuk

doft av det vilda

lockande bären

sagolikt 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-16 13:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hit mä hjortronen he
2020-02-16

  Niliboy
Delar av mitt namn är myr, vuoma!
Våtmarker hi hi! Nilivuoma
2020-02-16

  Per Drysén
Härlig njutningsfull naturupplevelse
2020-02-16

    Lena Staaf VIP
Vackert och sinnligt skrivet!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP