Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deep heart beating!

Revived to a great Excellency

I can see the loving souls

 

Deep heart beating and tender kisses

Feel the hands playing over naked skin

 

Breathe and meet the truth

Overwhelming with the scent of life

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2020-02-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-16 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du rör så träffande vid det stora och överväldigande man kan uppleva med någon speciell.
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med livets doft...
2020-02-22

  lila fjäderblomman VIP
Yes!
2020-02-21

  Anna Nickolausson
med värme och berörande och bultande slag, härligt flöde full av livfull känsla.
2020-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Med lust och glädje stor!
2020-02-17

  Ninananonia VIP
A lovely beating :)
2020-02-16

  Rise Little One
Wow... lovely text full of life and emotions!!!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin