Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta nätter

 

 

svarta nätter

tusen silverblänk 

på öde himmel

månen frånvarande

 

svarta nätter

tusen svek

inget värd

förlorad

 

svarta nätter

tusen tårar

allt förgäves

glömmer dig

 

svarta nätter

tusen silverblänk

en öde himmel

men jag kämpar

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-17 11:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ödesmättat
2020-02-18

  överlevaren VIP
Vemodigt.....
2020-02-17

  Bodingen VIP
Svarta nätter
tårar skvätter
tusen i stänk
silver i blänk
ty Öknens Ros
skaldar blues
2020-02-17

  Niliboy
Jesus finns även i de svarta nätterna! Om man beder lystrar han å kanske visar sig!
2020-02-17

    Lena Staaf VIP
Tung och sorgsen dikt om sorg och svek. Allt blir stort i mörkret. Kampen finns!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP