Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARUSELL - tanka

Vredgade vindar

stormen lyfter täckelse

skiten blir synlig

hackspett åker karusell

på svart fågelmatare




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-02-17 18:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det var allt en syn det...kul...
2020-02-22

  Magdalena Eriksson VIP
asbra helt enkelt!
2020-02-19

  Feliaxel VIP
Du skapar bilder för mitt inre
2020-02-18

  M.Eta
Lite roligt det där med att hackspetten åker karusell!!
2020-02-18

  Cikoria Blå VIP
Fin ordtavla
2020-02-18

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med oväntad vändning.
2020-02-17

  Boel Lindell
Fin överraskning i din tanka med den där hackspetten som fick åka karusell.
2020-02-17

  Poeten Salvador VIP
Fåglar, som så ofta
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Farbror Blåst har kommit på besök!
2020-02-17

  Marita Ohlquist VIP
För min inre syn ser jag hackspetten snurra runt i de starka vindarna.
Bra skrivet.
2020-02-17

  Niliboy
Verkligen trevlig!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP