Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins mäster

Du tar min hand
Låser upp dörren till fantasin
Tänder tankar
Smider järn
Att boja min lusta

Kommer upp bakom mig
Kupar dina varma händer kring mina nakna bröst
Viskar runda ord som smälter mot min hud

Kysser med mycket tunga
I djupet går det vågor
Som går i stötar

Där du visar mig din gräns
Den korsar min'
Mästrar

Så som bara du kan
I den värld

Som bara är vår




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-17 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish