Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsromantik

Jag varvar min uppmärksamhet
Mellan dig och ett bak av vaniljbullar
Du kommer smygande bakom mig
Pussar mig mjuk i nacken
Och sätter näsan mot min hals
Min lilla bakerska säger du
Med en sådan kärlek i rösten
Att jag får rysningar av välbehag längs ryggraden
Du smeker mig mjukt över höfterna
Vänder mig om
Ser mig i ögonen
Där och då
Spirar romantiken

Där

Mitt mellan bullbak
Levande ljus
Hopande disk
Och mjuka kyssar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-17 21:19



Bookmark and Share


    Björka
alla platser är bra...;-)
2021-12-16

  Zandor
härligt!
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish