Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Ödet

 

 

ödet är nyckfullt

lurar slugt bakom hörnet

du anar inget

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-18 10:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kortdikt med stort innehåll!
2020-02-18

  Bodingen VIP
Nej, ödet heter hon inte, €*"#¢`×~x?Grr är ju namnet på min exfru he
2020-02-18

  Niliboy
Huvva!
2020-02-18

    Lena Staaf VIP
Tur att man inte anar något. Annars skulle man kanske gruva sig och glömma leva i nuet.
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP