Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

 

 

så vackra tulpaner

sålda av bulvaner

säkert stulna i parken

uppryckta ur marken

 

men kommunen fixar säkert nya

visst har de väl tulpaner i Kenya?

nä, nu yrar jag visst i nattmössan

tror jag ska ladda om bössan

 

kanske möter en tiger på vägen

men det är nog bara en sägen

eller? de finns ju i djurparken

där de strövar omkring på marken

 

sån tur de är i bur och hägn

ute även i strilande regn

själv jag häckar inne i värmen

sitter framför dataskärmen

 

önskar jag vore ordekvilibrist

tyvärr så är jag ganska trist

inga storverk jag präntat ner

fast orden blir fler och fler

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 12:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I hopplöshetens fauna vi hoppar
simmar crawlar och i vattnet ploppar
Uppe på land är det blåsigt och kallt
tacka vet jag vattnet för där är det ballt
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
Skrivande damer
gör sig förtjänta av tulpaner.
En svensk hon tiger
och inför svårigheter niger
orden de hoppar vildsint omkring
men det gör väl ingenting.




2020-02-18

  Bodingen VIP
Om det rymmer en tiger
blodtrycket högt stiger
de är svåra att stoppa
hjälper ej i Bråviken hoppa
ty de gillar ju vatten
simmar utav bara katten

2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP