Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

 

 

en ros du är

dock en ros utan taggar

ingen annan lik

ur tjärnens mörka djup

du strävar upp mot ytan

när du slår ut dina blad

blommar skönheten

det enkla, men också sköna

tjärnens drottning

den vilda och vackra

näckrosen 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-19 09:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Öknens Ros skaldar om tjärnens ros, i med ekan för här ska det ros
2020-02-20

  ULJO
De är så fina. Så gåtfulla och fyllda med kärlek.
2020-02-19

  Feliaxel VIP
Dessa otroligt vackra näckrosor
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om det vilda, strävsamma och vackra!
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP