Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Frukt

 

 

äpplen och päron 

må icke sammanblandas 

vet väl varje barn

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-19 10:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kolla i de där konserverade fruktsalladerna, där är dom sammanblandade iaf men bara med ett enda körsbär he
2020-02-20

    Lena Staaf VIP
Levnadsvisdom om frukt och föräldrar! Att man ska frukta sina föräldrar? Nää...
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP