Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


AI

 

 

inom en framtid

har vi alla en AI

mänskan parentes

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 10:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har redan haft en då min exfru var en sån, hon visste och kunde allt men var svartsjuk på "Siri" i mobilen he
2020-02-21

    Lena Staaf VIP
Inte fel med AI. Det handlar bara om i vems intresse den används.
2020-02-20

  Feliaxel VIP
Skrämmande utveckling
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP