Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Den glömda liljekonvaljen.


20200220

 

Dagar kommer och dagar går i en följd där år läggs till år

Min kärlek till dig växer i en ändlös längtan som består

 

 

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP