Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pia jag slutar jämnt tidigt torsdagar å då försöker jag plantera mina frön på rätt ställe!


Jag ser ’dig’

 


vad jag ser ... jag ser dig!


Passionsblomman blommar


i en istid som smälter ..


Hoppfullt söker sig värmen


från dig till mig ...


tysta ljud sussar mot mig


av din närvaro...


avvaktar låter det vara i varandets..


varande land..


Här ser jag dig!


Du äger ”Grönskan” som  spritter fram inombords i mig...


Här jag försöker med ord med dåligt


rim och lim binda oss samman ..


tankarna av ”Skenbar effekt  lr reaktiv effekt”....Du är så viktig ! det är jag med!


 


Pia jag älskar dig! Du växer till en vackrare blomma dag för dag!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-20 16:02



Bookmark and Share


  WyS VIP
Förförande vackert!
Gläds med din Pia!
2020-02-20

  Feliaxel VIP
Fin kärleksförklaring
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //