Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSTRÖST - tanka

Sol lyste vårklädd

ändå gick dagen tungsint

i gråa tankar

tills kärleksord tröstade

rosor slog ut i hjärtat




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-02-20 18:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker tanka. Att blanda natur och människonatur, det är du en mästare på.
2020-02-27

  Öknens Ros VIP
Litet kan ibland göra mycket!
2020-02-24

  Cikoria Blå VIP
En kär tanka
2020-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint....ja, sådana ord betyder mycket...
2020-02-22

  Blomma-Stjärna VIP
så sant - kärlekens ord bär kraft!
2020-02-21

  ULJO
Kärlek bär på mirakel
2020-02-21

  Boel Lindell
Tycker om den här. Så vacker!
2020-02-20

  Feliaxel VIP
Kärleken läker det mesta
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP