Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaskulär demens


Mor Victoria

 

 

När hjärnan inte längre vill fungera

får andra tänka liksom du har gjort

och värna allt det som du planera

 

Så nu sorteras saker, smått och stort

böcker, foton och brev ur livets skörd

ett liv som ingen såg som tillgjort

 

Nu ditt inre lämnar dig smått lomhörd

och danar din nuvarande historia

när blicken givit upp och lämnas oberörd

 

Vi vill berätta att du är mor Victoria

om glädjen upptågen och livets slit,

den samlas i en promemoria 

 

och den är skriven med din stora tillit.

 

(c)tk.

 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra